The name on the front is a hell of alot more important than the one on the back!

Då va man hemma efter en helg i Gnesta, en liten håla utanför Stockholm någonstans, de hade ju iaf Intersport!
Helgen va riktigt kul, nästa hela laget var med, de fattades ett par få spelare i vår trupp. Vi hade två ispass och två träningsmatcher. Första ispasset va tillsammans med de andra laget/lagen som va där (ormsta & segeltorp gick ihop pga för lite spelare). Det ispasset va bra, tills Ormsta/Segeltorps tränare tog över, då var det ganska flummigt och han va inte speciellt bra på att förklara, dessutom blev det mycket väntetider med så himla mycket spelare på isen, men det var fortfarande kul, lite 2 mål på slutet gjorde susen!
Lördagen bestod av ”teori” som för vår del bestod mest av information inom laget och sådant, en del fys, ett ispass och en träningsmatch mot Ormsta/Segeltorp som vi kammade hem med 8-4! Det var första matchen med årets lag för denna säsong och en vinst är ju så bra de kan bli då!
På kvällen sa Virre, vår ass. tränare att det kan vara bra om man har sina jogging skor på rummet, varför fick vi inte veta, men de kan va bra.
Varför fick vi veta klockan 6 på morgonen, upp tidigt, väckt ur en ganska djup sömn för en timmes morgonfys. Börjades med, inte så förvånande, lite löpning runt fotbollsplanen. Höll mig, till min egna förvåning, längst fram med tre andra i laget och räknade ihop till 9-10 varv, mot slutet på halvvarven vi sprang började jag bli trött på att räkna. Med tanke på att jag inte rört mig en meter i träningssyfte i sommar så var jag otroligt förvånad att jag faktiskt orkade, men lite vilja har jag allt i kroppen, hur trött jag än är.
Sen blev det städning av rummen och föreläsning för att efter det köra en till match mot samma lag, denna match vanns med 5-3, varav de tre sista målen gjorde inom en väldigt kort tid i slutet på matchen.  Med tanke på att jag aldrig har varit målgörare på något sätt så kändes det faktiskt ganska bra att få en assist med ett skott som nästan blev mål, men Nina stod där vid målet och petade in den (:
Efter matchen blev det mat och hemfärd. En mycket rolig helg med laget och en bra start på säsongen.
Det är även ganska intressant och se hur andra lag beter sig och få höra hur väl skötta vi som lag är jämfört med andra…
Någon annat som va ganska så fint med lägret va middagen vi fick efter matchen på lördagen, grillat kött/korv/kyckling, klyftpotatis och massa gott. Omnomnomnom!

Nu ligger jag mest och sjukar mig hemma med en näsa som knappt går att andas ur och halstabletter är min kära vän!
Men bara för att man känner sig lite sjuk ska man inte låta bli att tagga inför en träningsvecka med 4 ispass!

När jag kom hem kollade jag även klart på säsong 4 av desperate housewives som jag börjat kolla på, och jag vill åter igen skjuta de som gör säsongsavsluten och gör att jag inte kommer i säng en tid jag borde. måste ju se nästa avsnitt nu..

Det var nog allt för nu.  Trots att jag spelar i LHC och verkligen gillar de laget nu så blir jag lite typ nostalgisk och längtar ibland tillbaka till USA, speciellt när de blir en hel del USA snack med amerikanen i vårat lag. Säsongen 08/09 är oförglömlig.

”ett roligt minne” – ”När jag på första hockeyträningen i USA kastade snö på lagkaptenen, Sadie(Kapten) och Courtney tog ner mig på isen, drog tröjan över hjälmen och ställd sig över mig och skrek ”USA! USA! USA!” förmodligen ett av de bästa minnen jag har från året jag bodde där. (så blir det en gammal bild jag hitta på det, ”We are not just a team, we are a family”)

Hittade även en bild från 2006 på datorn (:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s