Happi Happi Birthday to me!

Vad har hänt sedan senaste inlägget?
Jo vi har vunnit en till match, med 10-4 denna gång. Så vi står fortfarande oslagbara i serien men nästa helg kommer Leksand på besök vilket känns som de kommer vara lite utmaning i alla fall. Dem har bara förlorat 1 match än så länge, men efter helgen hoppas vi såklart att de ska ha förlorat 3! Det blir dubbelmöte så det blir mindre resande för oss.

Igår fick jag besök av min kära vän som bosatt sig i Norge, blev allmänt chillande med en film, god mat och så fick jag lite hjälp i bakandet jag var tvungen att göra. Komemr vara hellustigt att se den knasbollen så himla sällan när jag flyttar till USA. Nu verkar vi ju ses en gång i månaden eller något sånt iaf. Som det blivit nu.

Sen har jag fyllt år med, Idag blev jag hela 21 år! Inget speciellt med den åldern här i Sverige men i USA är de ju åldern då man får köpa och dricka alkohol, kasinon och sånt kul.
Fick massa fina presenter och inte missnöjd med en enda! Äger nu alla säsonger av Prison Break och alla Harry Potter filmer! Blir nog lite Prison Break Marathon någon dag snart! Fick även en ny webkamera, HD! min som är inbyggd i datorn har sämst mic och är lite sådär, så nu kan jag skypea med massor! Tanken är väll lite att kunna prata lite med familjen och så hemma när jag flyttar :) Lite annat smått och gott satt fint + lite dollar till USA! good shit!
Hade besök hemma idag som var och firade mig, med besök menar jag då Mamma + Magnus, Pappa + Eva, Syskonen och Syrrans Peter!
Jag bjöd på himlans god mat i form av Fläskfilé i Chilisås med Ris, en hemgjord väldigt mastig tårta och cupcakes i regnbågens färger. Orkade dock inte äta någon cupcake själv då jag var helt supermätt efter både mat och tårta.

Imorrn blir det besök på Arbetsförmedligen då jag varit ”arbetslös” i 3 månaden sedan jag skrev in mig och så kör vi lite träning senare på kvällen, fint fint!
Kommer nog bli en bra vecka, speciellt eftersom min allra närmsta och bästaste vän är hemma i Linköping under veckan!
Nu kör vi, tagga 5 träningspass och 2 matcher + massage i veckan!

Såhär mogen var jag när jag fyllde 21 (kollar tidigare inlägg för hur jag var vid 20, och nej jag ser inte ut sådär för er som inte fattar är de sån där rolig effekt.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s