From Minnesota to Michigan!

Har haft några väldigt dåliga dagar angående skolan som jag hoppas löser sig i veckan som kommer. Återkommer med det när jag vet hur allt ligger till.

Något betydligt roligare dock!
Jag och Holly pratade om att åka och se All Time Low någonstans i Januari när jag är där. I januari är de på Kanada Turné men lyckligt nog stannar de även i USA på två datum. Fargo, ND (4,5 timma bilresa) och Grand Rapids, MI (12 timmars bilresa).
Vi ville verkligen åka och se de men inget var riktigt bestämt om hur de skulle bli, man kan ju såklart drömma och önska man kunde gå. De händer ju ganska ofta att man prata om att göra något, som att åka på en lite road trip men sedan sker det aldrig.
Men nu är det spikat! I Januari drar jag, Holly & Megan på roadtrip till Michigan för att se All Time Low. Varför vi inte valde Fargo som är betydligt mycket närmre är för att de krockar med skola dagen efter konserten. Men Grand Rapids datumet passar bättre.Varför åka 4,5 timma till Fargo när man kan åka 12 till Grand Rapids, MI och göra det till en roadtrip för några dagar?
Nu ska vi bara fixa biljetterna vilket blir någon dag i veckan som kommer! (:
12 timmar i en bil med 2 människor jag trivs enormt med! Kommer bli så himla kul!
Vi åker på torsdagen, konserten på fredagen och hem på lördagen. Blir nog att köa länge på fredagen med så man får stå längst fram lite till vänster men nästan i mitten. Lagom bra för att vara framför Alex och lagom för att ha Jack i närheten med.
Ser fram emot detta något enormt. Nästan mer än självaste julafton och presenter!

“Never underestimate a girl’s love for her favorite band. Never think even for a minute, that she won’t defend them to her death. Because it’s not just the music that makes that band her favorite. It’s the guys, the gals. It’s the fans. People whom of which she has interacted with thanks to the band. That band might of saved her life, or just made her smile everyday. That band has never broke her heart and has yet to leave her. No wonder she finds such joy in her music.”
― Alex Gaskarth

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s