Two and a Half Men

Igår fredag så åkte jag och mina rumskamrater till Warner Brothers Studios. Vi tänkte ta bussen dit, men när vi kom ut så ångrade vi oss genast. Det öser ner regn. För de som vet något om LA så är det att de inte regnar här speciellt ofta. Dem har haft den värsta torrperioden på 100 år eller något sådan. Men nu kom de regn, och inte lite regn. Det forsade ner regn på gatorn och de skapades ”mud slides”, alltså lerbanor i princip. På grund av det osannolika regnet så tog vi en Uber istället (typ som taxi, fast bättre och man slipper ge dricks). Han som körde oss till WB Studios har bott i LA i cirka 10 år och det va de värsta regnvädret han någonsin sett.
Kommer man från Sverige är man ganska van vid regn, men även jag tyckte att de va lite väl mycket.
Men trots vatten som forsnar ner på gatorna och ingen sikt långt ramför sig på grund av allt regn så kom vi fram till Warner Brothers Studios. Där började vi vänta i en kö några timmar. Men vid 17 ungefär så var de check-in och vi fick våra kölappar och blev sedan eskorterade till Sound Stage 26.
Det var dags för Two and A Half Men inspelning! Det började med att vi fick se de senaste avsnittet först, alltså innan de sänds på TV. Sen började de inspelningen av nästa avsnitt. De filmade allt i kronologisk ordning så som man ser på TV, och filmade alla scener minst två gånger. Ibland bytte de repliker i olika skämt och så. Ska bli kul och se hur avsnittet blir på TV sen, vad de valde att ha med.
Jag var mest glad över att få se Ashton Kutcher i verkligeheten, och få vara i samma rum som honom i sisådär 4-5 timmar.
I mitten av inspelningen bjöd dem på pizza, eftersom man får sitta där så länge och titta.
Efter inspelningen så presenterade alla sig och Jon Cryer skakade hand och signerade till lite fans där han stod. Men han kunde inte komma bort där vi stod, då de va ett bord ivägen och en vakt. Så han sträkte sig över bordet och skrek dramtaiskt några gånger ”I LOVE YOU GUYS!”
Sen blev det en Uber hem och lite Prison Break.

Annat:
Flyg till Washington DC & New York – Check!
Boende i Washington & New York – Check
Biljett till Broadway musikal med Daniel Radcliffe – Check!
Biljetter till Capitals – Blackhawks & Capitals – Tampa Bay – Check!
Riktigt taggad på Spring Break med Holly!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s