Hockey x Hockey

Dag 3 börjar närma sig sitt slut och imorgon natt är det dags att åka till New York. Men ännu finns det fortfarande saker kvar att göra.

Capitals – Blackhawks var det igår kväll. Matchen var bra och capitals kammade hem en seger på 4-0! Roligt att se att de faktiskt kan spela bra, men vore ju kul om de hade gjort de för två veckor sen. Efter matchen tog jag mig tillbaka till vandrahemmet och tog det lugnt.
Idag så vaknade jag vid 7 eftersom vissa människor inte vet om att man faktiskt kan vara tyst på morgonen, man behöver inte väcka alla i rummet samtidigt… men men riskerade ju i alla fall inte att försova mig. När klockan blev 9 tog jag mig bort till tunnelbanan och hoppade på orangea linjen till Arlington, VA där Kettler Capitals Iceplex ligger, Washingtons träningsarena. De hade frivillig träning idag. först spenderade jag lite tid inne i shoppen och sedan började träningen. Först ut före alla andra på isen var #21. Brooks Laich. Min favoritspelare som varit skadad varje gång jag sett Washington. April förra året var han skadad och hos en specialist i en annan stat, sen blev han skadad innan matcherna i Kalifornien i mars, så han stannade i DC, och igår spelade han inte. Men åh så glad jag blev över att se han på isen köra i full fart som om inget vore fel! (men han får inte spela imorgon tyvärr)
Efter träningen så gick jag ut till parkeringen, där väntade jag och lite mer fans en stund på att de få spelare som var med på träningen skulle komma ut. Först ut var Jay Beagle (bilden med honom blev ingen dock för den som tog bilden, tog visst inte någon bild..), sen Dmitri Orlov, Braden Holtby och Brooks Laich! Fick äntligen träffa Brooks Laich! Så glad jag var! Den allra sista jag träffade var Tom Wilson, sjukt lång grabb.

Efter träningen så åkte jag tillbaka till vandrahemmet och  bytte till shorts och vandrade sedan runt nere på stan lite. Till slut orkade mina fötter inte mer och traskade tillbaka till vandrahemmet där jag nu ligger och fixar lite med bilder och ska börja göra lite läxa som jag har kvar.

Imorgon är det Washington Capitals – Tampa Bay Lightning och 01:30 imorgon natt så tar jag bussen upp till New York!

Jag på Capitals – Blackhawks matchen
DSCN4079

Brooks Laich
DSC_5698

Jag & Dmitri Orlov
DSC_5739

Jag & Braden Holtby :)
DSC_5742

Jag & Brooks Laich! :D
DSC_5740

Jag & Tom Wilson :) kände mig väldigt kort brevid honom!
DSC_5743

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s