Bones

På senaste har det inte hänt speciellt mycket. Har mest försökt att komma upp med ekonomiska lösningar för framtida studier, gjort skolarbeten och kollat på Bones. Är snart ikapp 9 säsonger av Bones, är inne på 8e säsongen nu. Säsong 10 går på TV just nu!

NHL har dragit igång igen så nu kan jag kolla på Washington Capitals igen! Washington har spelat två matcher hittils. en OT förlust mot Habs 1-2 och en vinst mot Boston med 4-0! Är otroligt taggad på att följa denna säsong, även om jag inte kommer kunna se någon caps match på plats, så vår TV duga och eventuellt lite Los Angeles Kings matcher. Det blir en King – Hawks match i november när Holly, Megan & Katie kommer på besök över thanksgiving.

Annars har de inte hänt speciellt mycket som sagt. Bara sådär smått irriterad på att bussen har höjts från 1.50 till 1.75 utan varning och att tvättmaskinerna nu kostar 1.50 och inte 1.25. Vilket gör det otroligt störande när man bara kan fylla på kortet med 5 dollar sedlar. Passade perfekt med 1.25 för då va de två maskiner och två torktummlare. Nu går de inte jämnt ut och allt.. Sånna småsaker man irriterar sig på bara.

Nu ska jag återgå till allt skolarbete jag har och kolla lite till på Bones!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s