MN Wild, NPH, HHR, Pumpor, Hike, Konserter & Julgran!

Det var länge sedan jag uppdaterade här. Hade vädigt mycket i skolan ett tag så de blev att jag glömde bort, och sen när man redan hamnat efter lite så sölar man ännu mer med att lägga upp ett inlägg.
Men här komer en liten uppdatering på vad som hänt på senaste med lite text och bilder!

Den 19e oktober så tog jag mig till Staples Center. Minnesota Wild var på besök här i Los Angeles så självklart skulle jag gå på matchen! Bra match, men Minnesota förlorade tyvärr.


Sen blev det dags att träffa Neil Patrick Harris igen. NPH spelar Barney Stinson i How I Met Your Mother och han signerade sin autobiografi i bokhandeln där jag bor. Så självkalrt var jag där!
DSC_9630

Den 26e oktober så åkte jag, Simone, André och Joakim till Universal Studios för att gå på Halloween Horror Nights. Halloween Horror Nights är ett event de har varje år på Universal Studios där de har 7 olika spökhus/labyrinter med kända filmer, Walking dead terror tram, the purge scare zones osv. Labyrinterna var läskiga men väldigt bra! De allra bästa med kvällen var dock Walking Dead Terror Tram. Vanligtvisnär man är på Universal åker man en studio tour runt i en vagn. Men denna gång hoppade vi på vagnen, och sen när vi kommit till ett ställe så stannaden oc vi fick gå av. Sen åkte den iväg. Vi skulle alltså gå tillbaka… igenom massor av zombies. Dessa zombies tycker om att jaga dig om du blir rädd, och de kan jag säga stämmer för jag sprang runt 3 gånger från dessa zombies som jagade mig.


Måndagen efter Halloween Horror Nights så gick jag och Simone till Mr. Bones Pumpkin Patchför att köpa pumpor. Det är ju Halloween och då måste man ju skära sin egna pumpa! Vi köpte en varsin pumpa och klappade lite getter. Några dagar senare så skar vi även våra pumpor och hade de upplysta i lägenheten.


Sen kom det en såndär väldigt skön och klar dag. Det var varmt ute, runt 28 grader kanske och himelen kvar klar. JAg & Simone tog oss då till Runyon Canyon för att hikea upp till toppen. När vi väl kom upp insåg vi hur klart det faktist var, man kunde se ända till havet, vilket man väldigt sällan kan! Det är alltid dimma/smog som stoppar utsikten ända dit bort.

 

Lördagen den 15e november så var de dags för något jag inte gjort sedan maj. Det var dags för konsert! Jag tog mig till Club Nokia som igger brevid NHL arenan i Downtown L.A. Det var Yellowcard & Memphis May Fire som stod för musiken denna lördagskväll. Och gu så bra det var! Saknar verkligen konserter och devar så skkönt att vara tillbaka på en!


Och idag söndag, då jag skriver detta inlägg, så gick jag först upp till Hollywood för att köpa glass. Blev så himla sugen på Cold Stone glass. Blev som vanligt en ”like it” med cake batter, reeses och sprinkles! Så gott! Senare på kvällen så gick jag, Simone och Joakim till The Grove. Det var dags för julgranständningen! hur mycket folk där som helst och vi hoppade att försöka komma in där man kunde se scenen till musikuppträdanden. Det var ändå inga artister vi ville se. Så istället gick vi till bakom scenen där julgranen stod, lyssnade på musiken och väntade på att den skulle tändas. När julgranen väl tändes så small fyverkerierna igång och de va så fint! Nu är julstämningen igång här i Los Angeles, och det är inte ens thanksgiving än!

Nu börjar min tid i Los Angeles ta slut. Om bara 25 dagar flyger jag hem till Sverige igen, och jag hoppas jag får med mig alla min ägodelar! Men först händer det annat, för om 9 dagar kommer Holly, Megan & Katie hit för att fira thanksgiving med mig, och ha det allmänt bra i några dagar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s